Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.foodculture.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Produktion » Fødevareindustri

Arla Unikas osteopfinder: Branchen har glemt skønheden

FØDEVAREUDVIKLING – Hvordan fortolker Arla Unikas osteopfinder, Mads Clausen, begrebet innovation? Foodculture.dk tog en snak med ham om at finde på nye oste i en branche, der ifølge ham har glemt skønheden.

05. jul 2016

Thise Mejeri præsenterer ny grundsmag

SENSORIK - Et fejlslagent eksperiment med at lagre ost i gamle ko-skind på marken bag Thise Mejeri har resulteret i opdagelsen af en helt ny grundsmag. Smagen får officielt verdenspremiere på slow...

01. apr 2016

Dansk frugtvinsbranche mangedoblet på fem år

FRUGTVINSBOOM - Antallet af danske frugtvinsproducenter er omtrent 10 gange større end for fem år siden, vurderer branchekendere. Flere producenter bryder lige nu massivt igennem på den...

01. mar 2016

DI: Forbrugere skal kræve mindre salt

Forbrugerne presser ikke nok på for at få mindre salt i fødevarer, mener Dansk Industri og efterlyser, at producenterne får bedre mulighed for at synliggøre deres saltreducerende initiativer.

27. okt 2015

Thise-kød i køledisken til juli

SLAGTERI - Fra sommeren 2016 sælger Coop også kød fra Thise, der med sit stærke brand nu udvider med egen kødproduktion. Det er et naturligt næste skridt for det traditionsrige mejeri, lyder...

13. okt 2015

Fødevareproducenter udfordret af sukkerdebat

Sukker har et dårligt ry hos mange forbrugere, og producenterne forsøger at løse den søde udfordring på forskellig vis. Bryggeriforeningen mener, der kan være en modstrøm på vej, hvor sukker bliver...

07. jul 2015

TV

TV Hvad er Danmarks største erhverv?

Folkemødet 2015 - Danmarks 4 største erhverv var samlet til en quiz om, hvem der er størst og fylder mest på en række parametre. Se, hvem der vandt på viden.

13. jun 2015

Arla: Med udvidelsen kan vi lave ost til 1 mia. pizzaer om året

Arla satte i maj gang i en ny stor mozzarellaproduktion, der blandt andet skal på kinesiske pizzaer. Særligt Asien bliver i stigende grad interessant de kommende år, vurderer amerikansk ekspert.

02. jun 2015

Ingrediensforvirring giver dårligere fødevarevalg

Det er uigennemskueligt for forbrugerne at skelne mellem naturlige og unaturlige aromaer, mener ingrediensekspert, der fremhæver, at det har konsekvenser for forbrugernes valg af fødevarer.

05. maj 2015

Fede tider for økologiske svineproducenter

Tillægspriserne til økologiske svineproducenter slår rekord for syvende uge i træk. Nu kan man godt leve af at producere økologiske grise, fortæller en producent.

25. apr 2015