Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.foodculture.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Fødevarer » Økologi

Økologi

Hvis de politiske ambitioner om en fordobling eller tredobling af det økologiske landbrugsareal inden 2020 skal indfries, er det ikke hensigtsmæssigt at skære ned i midler til forskning og udvikling. I stedet skal der satses massivt på forskning, så dansk økologi kan være blandt de førende på et globalt marked, mener Landbrug & Fødevarer.

01. okt 2011

En generation i økologiens tegn

Omtrent hver fjerde danske landbrugsskoleelev er positivt indstillet overfor økologi, hvis produktionen er rentabel, vurderer formanden for Danske Landbrugsskoler. Tilslutningen på Danmarks eneste...

01. okt 2011

Fremtidens økologi skal være overlegen på kvalitet

To danske økologiske virksomheder er godt i gang med at iklæde sig fremtidens udfordringer. De fokuserer blandt andet på at kende deres marked og at stå stærkere igennem alliancer. Helt i tråd med...

01. okt 2011

Økologien kommer fra Sønderjylland

De fleste økologiske bedrifter ligger i Sønderjylland. En pionérånd og en EU-støtteordning fra 90erne hev udviklingen i gang.

01. okt 2011