Vi bruger cookies

Ved at benytte www.foodculture.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.
Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Fødevarer » Fremtidens fødevarer

Fremtidens forbruger er en 40-årig sulten kinesisk mand på vej i et tog

Den sultne kineser symboliserer to globale fødevaretrends: vestligficering og convenience. I fremtiden vil verdens voksende befolkning sætte mad til livs, der minder om det, som ligger på vores tallerkener. Det vil sige mere kaloriemad i form af kød, mælk og brød. Samtidig vil mange flere måltider blive indtaget på vejen.

27. aug 2012

ARLA: Vi skal lede udviklingen

Hos Arla tror de på, at fremtidens fødevarer bliver funktionelle og funderet i en bedre kostsammensætning. Mejerigigantens ambition er simpel – de vil være med til at ændre markedet.

30. aug 2012

Inventoriet smager fremtidens Tulip til

I Vejle arbejder Lisbeth Bisgaard Thomsen med at udvikle de Tulipprodukter, der skal møde forbrugernes munde i fremtiden. De vil gerne kende dig, så de kan udvikle produkter, du godt kan lide.

03. sep 2012

Kirsebærvin med kinesiske fødder at gå på

På det vestlige, flade Lolland findes en kirsebærproduktion, der ved at tage anderledes metoder i brug har opnået flere priser og en lukrativ aftale med Kina.

03. sep 2012

Frokostfisk "TO GO"

Danske farvande leverer tonsvis af fisk og skaldyr, men danskerne spiser oftest paneret filet. Det vil Food+Design under Aalborg Universitet ændre, så danskerne får oplevelser med frisk fisk “on the...

03. sep 2012