Vi bruger cookies

Ved at benytte www.foodculture.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.
Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Marked » Japan

TEMA: Danske kvalitetsfødevarer skal se lyset i solens rige

Den danske ambassade i Tokyo og Landbrug & Fødevarer samler en række producenter af kvalitetsfødevarer. De vil sælge den danske fødevarefortælling til japanerne og mætte deres trang til nordiske råvarer.

30. apr 2013

En rundtur på første fødevare-klasse

Tokyo er den by i verden med flest Michelin-stjerner, men det er ikke kun restaurationsmiljøet, der er i top. Eksklusive fødevaremarkeder servicerer japanernes trang til det bedste.

06. maj 2013

Japanerne er vilde med det nye nordiske

Afstanden mellem Japan og Danmark er enorm, hvis man kigger på en globus. Men distancen er ganske lille, når man holder det nye nordiske køkken op mod det ældgamle japanske.

30. apr 2013

Ekspert: Kend din plads i den japanske fødevarekæde

I 10 år kæmpede han for at få danske minibaguettes ud i de japanske frostbokse. Torben Jensen ved om nogen, hvad der skal til for at få fødevaresucces i Japan.

06. maj 2013

Tokyos største storcentre vil have nordisk mad

Indkøbschef for Tokyos to største indkøbscentre Teruhiko Kawaguchi vil have flere nordiske fødevarer på hylderne og helst en hel afdeling med nordiske fødevarer.

23. apr 2013

TV

TV Tag med på verdens største fiskemarked

JAPAN - Når de arbejdsomme japanere sover dybest, er der travlest på verdens største fiskemarked Tsukiji. Her bliver de japanske krav til friske fødevarer smidt i hovedet på de besøgende.

30. apr 2013

Om temaet

SENESTE NYHEDER