Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.foodculture.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

2015 » Kina

”Jeg gider ikke H.C. Andersen. Folk skal komme, fordi maden er god”

KINA - Det er fyldt med uventede bump på vejen at åbne en restaurant i en af verdens største storbyer langt væk hjemmefra. Intentioner om friskhed og kvalitet har ikke gehør blandt de kinesiske gæster.

30. jun 2015

Nu må dansk øko-olie eksporteres til Kina

KINA - Den danske virksomhed Nature DK er kommet igennem importnåleøjet og har fået tilladelse til at sælge økologisk rapsolie i Kina. Kun 5 andre danske virksomheder har tilladelse til at sælge...

30. jun 2015

Tillidsvækkende dansk økologi betyder rent på kinesisk

KINA - Modsat danske øko-forbrugere er det ikke dyrevelfærd, der er afgørende, når kineserne køber økologiske fødevarer. Frygten for forurening og forgiftning får velhavende kineserne til at betale 4...

30. jun 2015

Hvad sker der, når kineserne genvinder tilliden til deres mad?

KINA - Danske fødevarevirksomheder sælger sig selv på troværdighed og fødevaresikkerhed i Kina. Men hvad sker der, når de kinesiske forbrugere genvinder tilliden til de kinesiske myndigheder? Det vil...

30. jun 2015