Vi bruger cookies

Ved at benytte www.foodculture.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.
Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Miljø & Klima » Fødevareemballage - Fra affald til ressource

Når genbrug bliver til guld

Danmark har i mange år kørt fødevareemballage- og affald til forbrænding. Men fra nu af skal danskerne i langt højere grad sortere det til genbrug.

17. dec 2013

Det emballerede madsamfund

Plast indtager en førerposition i det danske marked af indpakkede fødevarer. Emballagen beskytter fødevarerne, men eksperter ser store miljøudfordringer i at producere og afskaffe plast.

17. dec 2013

Bygplanten bliver den nye plastfabrik

Plastikproducerende planter, spiselig emballage og komposterbar bioplast. I fremtiden kan vores fødevare-emballage komme fra andre kilder end olie og metal.

17. dec 2013

De prisvindende specialister i emballage

Den danske virksomhed RPC Superfos vinder priser for at udvikle nye smarte emballageløsninger til fødevarevirksomheder. En af dem for produkter til fiskekonservesfirmaet Bornholms.

17. dec 2013

Smart emballage mod madspild vinder frem

Smart emballage, der mindsker madspild, bliver et kæmpe fokusområde i 2014, påpeger ekspert. Ikke mindst i Danmark. Nyt projekt på Teknologisk Institut skal udvikle flere muligheder.

17. dec 2013

Om temaet

SENESTE NYHEDER