Vi bruger cookies

Ved at benytte www.foodculture.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.
Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Produktion » Enzym- og ingrediensindustrien

Minister: Forskning er afgørende for konkurrenceevnen

Enzym- og ingrediensindustrien er en dansk styrkeposition mener fødevareminister Karen Hækkerup. Hun har stort fokus på, at universiteterne genererer ny viden.

10. sep 2013

TV

TV TV: Forskere klar med den saltfattige ost

Danske forskere har fundet ud af, hvordan man reducerer saltindholdet i ost med op til 50 procent uden at det påvirker smag og konsistens.

09. sep 2013

Fremtidens fødevarer står i enzymernes tegn

De globale fødevareressourcer er sat under pres af en hastigt voksende verdensbefolkning. Det åbner gode muligheder for enzym- og fødevareingrediensbranchen, hvor Danmark har stor ekspertise.

10. sep 2013

Novozymes er magnet for udenlandsk hjernekraft

Novozymes er Danmarks største enzymvirksomhed og tiltrækker også udenlandske forskere. En af dem er Albert Cervera-Padrell, der blev tiltrukket af Danmarks store fokus på forskning.

10. sep 2013

Virksomheder savner samlet forskningsindsats

Danmark er førende i ingrediens- og enzymbranchen, men kun så længe, vi satser på forskning. Det område har stået i stampe fra politisk side, mener virksomheder og universiteter.

10. sep 2013

Om temaet

SENESTE NYHEDER