Vi bruger cookies

Ved at benytte www.foodculture.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.
Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Produktion » Danske deltidslandbrug

Deltidslandmænd er ikke drevet af økologi

Det gode liv på landet er den vigtigste grund til at blive deltidslandmand, viser en analyse overraskende. En del af forklaringen er mangel på viden, lyder vurderingen fra eksperter.

16. dec 2014

Bryghus brygger øl af gamle korn

Bøgedals specialøl bliver til efter gamle produktionsmetoder og på kornsorter, de færreste kender til. Øllene når verden rundt og bliver solgt til skyhøje priser.

16. dec 2014

”Jeg er da stolt over at se mine produkter på en Michelin-menu”

Deltidslandmanden Torben Kousgaard sælger godt af sit økologiske kød og grøntsager. Kvalitet, økologi og lammebal har været nøglen til succes.

16. dec 2014

En dårlig bøf blev startskuddet til kvægopdræt

Niels Andersen ser det som en vigtig opgave for deltidslandmanden at skabe kvalitetsprodukter, og det skal forenes med arbejdet som naturplejer.

16. dec 2014

Planteavl tegner halvdelen af deltidslandmænds omsætning

Danske deltidslandmænd producerer for 25 mia. kr. om året og beskæftiger sig fortrinsvis med planteavl. Særligt nærområdet og landboturismen nyder gavn af deltidslandmænd.

16. dec 2014

Om temaet

SENESTE NYHEDER