Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.foodculture.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Tema » Tema i Samfund & Forbrug

Kan måltider afhjælpe ensomhed?

Danmark spiser sammen, hedder en stor event, der bringer danskere sammen på kryds og tværs om måltidet for at bekæmpe ensomhed. Initiativet bliver sat igang 25. april og derefter er det håbet fra de henved 60 medarrangører, at initiativet får varig betydning for at få færre danskere til at føle sig ensomme.

19. apr 2016

MADTENDENSER 2016

Foodculture har kigget i krystalkuglen for at finde ud af, hvad vi kan forvente os af madåret 2016. Det ser ud som om, at vi skal berede os på endnu flere madbesatte foodies, en proteinjagt, der...

04. jan 2016

Råmælk

Forbrugere efterspørger råmælk. Den ubehandlede mælk siges at være sundere end den mælk, som vi kender fra butikkerne - den pasteuriserede. Men hensynet til fødevaresikkerhed er stadig det vigtigste,...

30. jan 2015

Madbloggere

Hvem de de danske madbloggere, hvad blogger de om, og hvad er deres forhold til danske virksomheder? Bliv klogere på de danske madbloggere.

22. maj 2014

Valg til Europa-Parlamentet

EUs politik for landbrugs- og fødevareområdet har afgørende betydning for rammebetingelserne i den danske fødevaresektor. Derfor er Europaparlamentsvalget afgørende for hele branchen.

06. maj 2014

Udkantsdanmark

Hvad betyder fødevarevirksomhederne for yderste områder i Danmark, og hvordan formår fødevareproducenterne at bruge yderområderne som brand? Foodculture.dk afdækker i den kommende tid hvordan det er...

25. jun 2013

CSR - Virksomheders samfundsansvar

Engang var CSR lig med donation af en ged eller penge til den lokale fodboldklub. Men krisen skyllede den slags flødeskum væk. I fremtiden er social ansvarlighed indarbejdet i hele virksomheden.

05. mar 2013

Danskernes mad

Danskerne foretrækker danske fødevarer, viser undersøgelse. Men de skal helst også være billige. Samme undersøgelse peger på, at halvdelen af danskerne vil købe flere fødevarer fra deres lokale egn,...

18. dec 2012

Hjemkundskab

Hvis ikke folkeskolens hjemkundskabsundervisning kommer højere op på den politiske dagsorden, mener både forskere, lærere og fødevareproducenter, at en vital del af den danske kulturarv er i fare for...

01. mar 2012

Forskning

Den danske fødevareforskning skal tænkes ind i verdenssamfundets overordnede udfordringer og levere løsninger, der både kan gøre global gavn og styrke de danske fødevareerhverv, mener manden bag...

01. jun 2011