Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.foodculture.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Samfund & Forbrug » Forskning

Forskning

Den danske fødevareforskning skal tænkes ind i verdenssamfundets overordnede udfordringer og levere løsninger, der både kan gøre global gavn og styrke de danske fødevareerhverv, mener manden bag redesign af forskningsmidlernes fordeling.

01. jun 2011

DNA-forskning med tyre har revolutioneret avlsarbejdet

Når de bedste tyre i dag skal findes, benytter man blandt andet genomisk selektion, hvor arvemassen bliver nærstuderet. Udviklingen går så hurtigt, at man indenfor fem år regner med at kunne nærlæse...

01. jun 2011

DTU Veterinærinstituttet - den store sammenlægning

Til trods for den store videnskabelige kompetence i Veterinærinstituttet skal dets fire afdelinger slankes og sammenlægges - og helst uden videnstab.

01. jun 2011

Et banebrydende nyt dansk planteforskningscenter

Fra begyndelsen af 2015 får Danmark et nyt center med speciale i planteforskning. tanken er blandt andet at udvikle nye klimaforbedrende ressourcer.

01. jun 2011

Verdens bedste på kødforarbejdning

Danish Meat Research Institute er førende på verdensplan, når det kommer til udvikling af nye patenter indenfor kødforarbejdsningsudstyr.

01. jun 2011