Andre nyheder mærket med Biodynamik.

Forskere vil skabe den ultimative jordbærfarve til industrien
17. May 2016
INGREDIENS - Forbrugerne foretrækker lyse jordbær - derfor er de mørkerøde sorter gået i glemmebogen. Men nu vil forskere udvinde den ultimative røde farve til ingrediensindustrien af de glemte bær.

Københavnere luner sig ved varme fra gylle og opskyllet fedtemøg
17. Nov 2015
CIRKULÆR ØKONOMI – Et nyt biogasanlæg i Solrød kan med restprodukter fra pektinindustrien, tang og gylle opvarme over 1.500 husstande og give elektricitet til det tredobbelte.

Økologiske landmænd er forbilleder i Europa
26. May 2015
EU-Kommissionen inviterer de mest innovative europæiske landmænd på erfaringsudveksling i Milano om økologisk fødevare- og råvareproduktion. Blandt de inviterede forbilleder er tre danske økologer.

Naturpleje: Vi svigter 150.000 hektar natur
25. Sep 2014
Landmænd frygter bøder og underskud ved at satse på græssende kødkvæg, der kan pleje naturen. Derfor får 150.000 hektar plejekrævende natur lov til at gro til i buskads og skov.

Ny landbrugsfilm kommer i 45 biografer
12. Aug 2014
Ny dokumentarfilm beskriver det ideologiske liv på det biodynamiske landbrug Thorshøjgaard, hvor Niels Stokholm bliver anmeldt af økologikontrollen. Filmen bliver vist i hele Danmark i september.

Massiv opbakning til nyt lokalt madmarked
01. May 2013
Et nyt madmarked med lokale og regionale fødevarer er åbnet i Præstø 1. maj. Markedet er båret frem af lokalsamfundet, der har bakket så massivt op, at det har overgået alle forventninger.

Biodynamisk areal fordoblet på fem år
24. Feb 2012
Stadig flere økologiske landmænd går all in og omlægger til biodynamik. De søger nye udfordringer, og blandt forbrugerne har der gennem flere år været en klar modtendens til den naturvidenskabelige tilgang til fødevareproduktionen.

Når økologi ikke er nok
31. Jan 2012
Der findes forbrugere, der synes, at planeternes stilling i månefasen giver en fødevare mere værdi. Irma er netop begyndt at sælge biodynamiske æg fra DanÆg.