Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.foodculture.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

2017 » Nu gælder det om at tænke smart

Udnyt naturens hjælpemidler

Enzymer kan gøre vores fødevareprodukter sundere og mere holdbare, samtidig med at de bliver billigere at producere.

08. sep 2017

Tang, kunstigt kød og insekter på fremtidens middagsbord

Kunstigt kød, tang og insekter kan erstatte kød på bordet i fremtiden. For en ting er sikkert, mener eksperterne: Vi kommer til at spise mindre kød, men hvad der i stedet kommer på tallerkenen, er de...

08. sep 2017

Højteknologi kan gavne klimaet og mætte milliarder

I fremtiden vil fødevarer blive produceret på højteknologiske bedrifter, der er klimavenlige og udnytter klodens ressourcer effektivt.

08. sep 2017

Mere end en døgnflue? Insekter kan få fast plads på tallerkenen

Vi skal lave mere og mere mad i fremtiden, men vi er ved at løbe tør for plads på planeten. En mulig løsning kan være insekter – men hvordan gør man det lækkert at spise melorme, når man kan få foie...

08. sep 2017

TV

TV Vil københavnerne spise insekter?

FoodCulture har været en tur forbi Copenhagen Bug Fest (Københavns insektfestival) for at høre, hvad københavnerne synes om de insekter, de blev budt på.

08. sep 2017

Ingen grund til at græde over spildt valle

Restprodukter fra mælke- og kødproduktion spiller en stadigt vigtigere rolle i udviklingen af fødevarer. Før endte de ofte i skraldespanden.

08. sep 2017

Om temaet

SENESTE NYHEDER