Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.foodculture.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Fødevarer » Salt

Salt

Nogle mennesker har ikke salt til et æg, konger i Mesopotamien saltede deres fjenders marker, og i følge Matthæus er nogle mennesker at ligne med jordens salt. Salt har mange anvendelsesmuligheder og har været en af de vigtigste råstoffer i tusindvis af år, men desværre er salt ikke altid lige sundt for os.

18. jun 2010

Salt, Sal, Selle, Salz, Salere…

Uden salt ville mennesket gå til grunde. Kroppen er nemlig afhængig af både natrium og klor, saltets to grundstoffer, som regulerer væskebalancen og sikrer nervernes evne til at sende signaler rundt...

18. jun 2010

Seriøse saltforekomster

Danmarks undergrund har aldrig været berømt for sine naturrigdomme, snarere tværtimod. Men salt har man nok af til minimum de næste 20.000 års generationer.

18. jun 2010

Saltcenter syder af magi

Oppe i det nordlige Jylland ligger en ganske særlig attraktion. Et saltmuseum, hvor man efter et hurtigt besøg ikke er i tvivl om, at der er langt flere muligheder for brugen af salt, end man...

18. jun 2010